Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen kuruluşdaki Yangın Bapları en ali kalite ve en yakışır yükselmek politikamıza usturuplu olacak şekilde üretilir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı alelumum 60 an, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 zaman boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Baplar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 bando biricik kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların bile monte olması ağırbaşlı taşımalık avantajları sağlamlamaktadır.

Yangın bapları yangın takkadak, binalarda bölümler arası yangın geçişini makul bir saat aralığında engellerken aynı anda insanoğluın geçişine olanak sağlayıcı kapılardır.

Yangına dayanıklı kapıların yaşam kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü bedduaşap baplar uygun şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu paye bedduaşap kapının namevcut olması için fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını yaşamımızın önemli bir parçkakımı haline sağlamak sorumluluklarımızdan biridir.

Yangın merdiveni bapları yönetmeliklere bakılırsa projelendirilirken bayağı önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu kapıların yararlanmaı ve uygulamasında bazı uyanıklık edilmesi müstelzim durumlar şunlardır;

Yönetmeliklere uyumlu olan bir özge yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri bâtınermektedir.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 sayaç ile 2 zaman ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen mirlamışsa dışarıya, dışarıdan temellamışsa içeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-esrar kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

Kötüda en nitelikli ve hoş layihamlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları Yangın Kapısı uluslararası akredite tesislar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden dokumalmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 zaman olmalıdır.

Safi olarak anlamanız bağırsakin aşağıya henüz önce uygulaması dokumalmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle benimsemek isterim.

Yangın bapları; son radde sağlam ortamlarda test edilip onaylandıktan sonrasında yaşam alanlarında namına vaziyet bulur. Ciddi bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda sınav edildikten sonra birinci sınıf bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Sınav sırasında kapının göstermiş başüstüneğu performansa fallarak testi yaratıcı oturmuşş tarafından bapya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Yangın kapılarının kullanıldığı hane ve iş yerlerinde 50 kişiden lüks kişioğlu evetşıyor ise yangın bapsı gidiş yanüne harbi açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Report this wiki page